Om os

Ud & Lær Randers er en portal, der samler og formidler undervisnings- og aktivitetstilbud fra de mange forskellige udbydere i Randers Kommune. Ideen med portalen er at gøre det lettere for skoler og dagtilbud at skabe sig overblik over de mange muligheder, som tilbydes af byens kulturinstitutioner, oplevelsescentre, foreninger mv. til at henlægge undervisning og aktiviteter til de særlige miljøer, der præger disse og kan bidrage til skolernes og dagtilbuddenes arbejde med læringsmål og pædagogiske læreplaner.

Hvem står bag portalen?

Ud & Lær drives af Børnefagligt Udviklingscenter og Skolernes Udviklingscenter i Børn- og Skoleforvaltningen i Randers Kommune. Randers Kommune finansierer drift og udvikling af Ud og Lær Randers, og platformen bliver således løbende opdateret med nye forløb fra udbydere. Platformen er skabt sammen med de centrale samarbejdspartenere fra Skoletjenestenetværket i Randers Kommune, som samler en række institutioner på kultur-, oplevelses-, natur- og forsyningsområderne. 

Sådan booker du et forløb

Ved hvert forløb og ved hver udbyder er der angivet kontaktoplysninger som du kan kontakte, hvis du ønsker at booke et forløb hos den pågældende udbyder.

De fleste forløb er gratis

 Nogle forløb er gratis og andre koster noget, det fremgår under præsentationen af de enkelte forløb.

Hvad gør jeg, hvis jeg har en ide til et forløb?

Du er altid velkommen til at kontakte en udbyder med din ide, der hvor du tænker det kunne passe ind. Dernæst er du altid velkommen til at kontakte medarbejderne bag portalen på email: udoglaer [at] randers [dot] dk

Bliv udbyder på Ud og Lær Randers

For at blive udbyder og samarbejdspartner skal man udbyde undervisnings- og læringsforløb der retter sig mod dagtilbud, grundskole og/eller ungdomsuddannelse. Tilbuddene skal understøtte såvel læring som oplevelser i forhold til læringsmålene i lov om folkeskolen og/eller dagtilbudsloven. 

For at blive udbyder skal du oprette en præsentation på Ud og Lær Randers, hvorefter du lægger dine forløb ud. Ønsker du at bliver udbyder og tilbyde dine læringsforløb til skoler og dagtilbud på portalen, skal du kontakte:

UD & LÆR

Skole

Rie Ploug Skamris

Tlf. +45 51245985

Rie [dot] Ploug [dot] Skamris [at] randers [dot] dk

Dagtilbud

Mette Skovgaard Jensen

Tlf. +45 21769456

Mette [dot] Skovgaard [dot] Jensen [at] randers [dot] dk